Jasler.nl
Jasler.nl is zoals jullie lijkt mij wel weten mijn eerste echte project waarmee ik begon. Ik was eerst bezig met een andere website, alleen die had geen php, mysql, etc. en wist ik nog vrijwel niks van die dingen. Sinds ik Jasler.nl heb, heb ik mijn kennis verbreed! Nu maak ik websites voor andere mensen, tot nu toe één echte website (voor commercieel gebruik), maar wel door mij gemaakt. Naar de website »
DevNL
DevNL is opnieuw een forum van me, deze keer eentje die wel goed loopt! Dit forum is gespecialiseerd voor mensen in de development! Voel jij je een echte developer? Naar de website »
Sit On You
Dit is een project dat ik samen met nog iemand heb gedaan, een loop gemaakt van een muziekje en daarvan net zoals Nyancat een website van gemaakt! Haal jij de highscore? Naar de website »
Facebook Cover Generator
Een nieuwe Facebook cover nodig? Ga naar mijn generator die ik heb gemaakt, download hem en gebruik het!


Naar de website »
Izotone Recordings
Izotone Recordings publiceert de muziek van de DJ's/Producers die bij het label zitten. Izotone Recordings kwam naar mij toe om hun websites te laten maken. De DJ's/Producers van Izotone Recordings maken goede muziek, je kan ze vinden onder het kopje "Muziek". Gewoon eentje aanklikken, en op play zetten. De muziek is zelf gemaakt :) De website is gebaseerd op een bestaande website, ik heb daarvan de website nagebouwd (in eigen scripts, css en html), en wat gemoderniseerd door de menu ook te laten opblinken als je naar beneden scrolt. Naar de website » Deze website bestaat niet meer.
BuckPlayer
BuckPlayer is een HTML5-Javascript speler waarmee je muziek, radio en filmpjes op je website kan plaatsen op een eenvoudige manier! Deze gehele speler is door mij gemaakt. Ben je benieuwd? Je kan 'm uittesten op de website! :) Naar de website »
Transzone - Forum
Transzone is een forum gemaakt door mij en nog iemand. Transzone is een forum wat over alles gaat en gemodereerd wordt door Jasler.nl en een klant ervan. Transzone is ook een project van Jasler.nl, dus wees vrij om je te registeren en mee te doen met het forum :) Naar de website » Deze website bestaat niet meer.