Het begin van de gebruikersnaam Jasler
Het begon toen ik een paar jaar geleden het wereldberoemde steeds minder bekende spel "Habbo" ging spelen, kon ik geen naam verzinnen, denkend over een goede en orginele gebruikersnaam bedacht ik "Waarom kan ik geen letters uit mijn naam veranderen", en dat is zoals je kan zien gebeurt. Mijn eerste gebruikersnaam was "jipieaje", toen begon ik steeds meer "Jasler" te gebruiken, nu gebruik ik alleen nog "Jasler".
Waarom de website Jasler.nl?
Aangezien ik erg veel de gebruikersnaam "Jasler" gebruikte, en ik van websites maken hou, heb ik Jasler.nl voor mijn 13e verjaardag gekregen (tijdje geleden alweer). Jasler.nl is op 31-3-2011 geopend en heeft gediend als verschillende sites. De eerste website die ik lanceerde op Jasler.nl was een layout van internet, op Jasler was op dat moment niks te vinden. Daarna werd Jasler.nl een zoekmachine, daar kon je net zoals op Google websites op zoeken. De zoekmachine is nog te vinden bij Projecten, maar staat offline voor gebruik. De volgende versie was Jasler: Where you meet people. Jasler.nl was voor een stuk een Sociaal Netwerk, helaas was dit systeem incompleet en volgde snel iets nieuws op Jasler.nl De huidige website op Jasler.nl is een portfolio. Bezoekers kunnen hier informatie over mij vinden en contact met mij opnemen indien gewenst.
Wat doet Jasler nu?
Op dit moment maak ik projecten onder de naam Jasler. Door deze naam te gebruiken kan deze makkelijker worden herkent en weten mensen mij te vinden wanneer ze vragen hebben over de website/project.